“1. İletişim Şenlikleri” Başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarının düzenlediği “1. İletişim Şenlikleri” 9 Mayıs Pazartesi günü başladı. 9-11 Mayıs tarihleri arasında Mustafa Kemal Güneşdoğdu yerleşkesinde devam edecek olan şenlik iletişim Fakültesi ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan “Hayattan Kareler-2” sergisinin açılışı ile başladı.
“Hayattan Kareler-2” Fotoğraf Sergisi İletişim Fakültesi’nde
OMÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından düzenlenen “1.İletişim Şenliği” kapsamında gerçekleşen “Hayattan Kareler-2” fotoğraf sergisinin açılışı, 9 Mayıs Pazartesi günü İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, Hayırsever Tülay Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. İletişim Fakültesi öğrencileri ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışında Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan, fotoğraflar hakkında bilgi verdi. Sergi açılışının ardından Vali İbrahim Şahin, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, hayırsever Tülay Ulusoy’un katılımlarıyla İletişim Fakültesi Uygulama Radyosu OMÜ Radyo’da canlı yayın gerçekleştirildi.
Bu yıl ikincisi gerçekleşen fotoğraf sergisinde, 22 İletişim Fakültesi öğrencisinin hayata ve insana dair 28 adet fotoğrafı ve ayrıca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerinin fotoğrafları da yer alıyor. Sergi, 9-11 Mayıs tarihlerinde İletişim Fakültesi fuaye alanında fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.
Bu yıl ilki düzenlenen İletişim Şenlikleri, gün boyu öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalar, masa tenisi ve futbol yarıfinal maçları, uçurtma yarışması ile devam etti. Şenliğin ilk gün etkinlikleri 20.00’de gerçekleştirilen tiyatro gösterisi ile son buldu.