Bakan Kılıç Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile birlikte Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’ne ziyarette bulundu.
Ziyaret sırasında Bakan Kılıç, Ağustos ayında hayırsever Tülay Ulusoy’un katkılarıyla, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve öğretim üyelerinin katılımıyla temeli atılan Mehmet Tulezoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu.
Bakan Akif Çağatay Kılıç, İletişim Fakültesi Dekanı ve Kampüs Koordinatörü Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran’dan devam eden inşaat çalışmaları ve fakülte binalarıyla ilgili bilgi aldı.