Hayırsever Tülay Ulusoy ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Omü Radyo’ya Konuk Oldular.

Adalet Meslek Yüksekokulunun yeni binasını yaptıran hayırsever Tülay Ulusoy inşaat çalışmaları hakkında bilgi almak için Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünü ziyaret etti. 16 Şubat Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ulusoy’a Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar eşlik etti.
    Devam eden inşaat hakkında bilgi alan Ulusoy ve Dündar daha sonra İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran’ı makamında ziyaret ettiler.
İletişim Fakültesi Dekanlığındaki ziyaretin ardından Ulusoy ve Dündar, fakülte uygulama radyosuna konuk oldular. Dekan Taşkıran’ın moderatörlüğünde yürütülen canlı yayında Çarşamba ve Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü hakkında sohbet gerçekleştirildi.