II. İFGİ Ödülleri Sahiplerini Bekliyor

Ondokuz Mayıs Ünivesitesi İletişim Fakültesi öğrenci çalışmalarının değerlendirildiği İletişim Fakültesi Genç İletişimciler (İFGİ) Yarışması ödül töreni 9 Mayıs Salı günü saat 14:00'te İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan İFGİ Yarışması ödül töreni, hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu anısına gerçekleştirilecek. Ödül töreni saat 13:00'te "Hayattan Kareler-3" fotoğraf sergisinin açılışı ile başlaycak. Törende İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Genç İfade ve gazetenin internet sitesinde yayımlanan haber ve fotoğraflar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin çalışmaları ödüllendirilecek. Ödül alan öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi verilecek. Öğrencilerin 17 kategoride yarışacağı İFGİ ödülleri kategorileri ise şöyle:

Kültür ve Sanat Haberi, Araştırma Özel Haberi, Sağlık-Spor Haberi, Rutin Haber, Röportaj-Söyleşi, Televizyon Haberciliği alanında haber kategorisi bulunuyor. Fotoğraf alanında ise Haber Fotoğrafı ve Estetik Fotoğraf olmak üzere 2 kategori yer alıyor. Marka Tasarımı, Reklam Senaryosu, Oyuniçi Reklamcılık, Kamu Spotu, Blog Tasarımı, Kurumsal İletişim, Reklam Fotoğrafı ve Tasarımı, En İyi Radyo Programı ve En iyi Radyo Spikeri alanlarında da öğrenciler yarışacak.