İletişim Fakültesi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Radyo Televizyon Sinema Bölümlerine 2016-2017 Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. 22 Eylül 2016 Perşembe günü İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Dekan Yardımcıları Yrd. Doç Dr. Recep Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya’nın yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Oryantasyon programına rahatsızlığı dolayısıyla Dekan Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran katılmazken açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Yılmaz yaptı. Fakültenin akademik işleyişi hakkında bilgiler veren Yılmaz, öğrencilere başarılı bir hayat ve kariyer için özne olmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu. Yılmaz’ın ardından söz alan Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya ve Fakülte Sekreteri Hasan Ergin fakültenin idari işleyişi hakkında öğrencileri bilgilendirdiler.
Oryantasyon programı konuşmaların ardından her bölümün öğrencileriyle gerçekleştirdikleri bilgilendirme toplantılarının ardından son buldu.