Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünü Ziyaret Etti

Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, 19 Şubat Cuma günü Mustafa Kemal Güneşdoğdu kampüsünü ziyaret etti. Kampüste devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Karasalana ziyareti sırasında Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya eşlik etti.

Kampüs içerisinde devam eden Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı hakkında bilgi alan Karaaslan daha sonra İletişim Fakültesi uygulama radyosuna konuk oldu. Karaaslan, "Fakülte radyosunun iletişim fakültesi öğrencilerinin gelecek hayatlarında katkı sağlayacağına inandığını" söyledi.