TRT 4. Geleceğin İletişimcileri Yarışması Hakkında Duyuru

Ülkemizin tek kamu hizmeti yayıncı kuruluşu olan Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu, Kamu Hizmeti Yayıncılığı bilinciyle, eğitim, kültür ve sanat hayatına destek olmak ve yarının iletişimcileri olacak İletişim Bilimleri Fakültelerinde okuyan üniversite öğrencilerine katkıda bulunmak amacıyla 2018 yılı içerisinde "TRT 4. Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nı gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Sesli-Görüntülü Habercilik ve İnternet Yayıncılığı ana kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışmaya ilişkin tüm bilgilendirmeye www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilmektedir. Fakültemizde okuyan yarışmacı adaylar siteye üye olarak dolduracakları online formları fakülte yetkililerine onaylattıktan sonra tekrar siteye yükleyerek devamında da yarışmak istedikleri eseri yükleyebileceklerdir.