Unutmayacağız

UNUTMAYACAĞIZ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim elemanları fakültenin inşası ve kampüsün bugünlere gelmesinde hiçbir desteğini esirgemeyen Mustafa Kemal Güneşdoğdu ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

“İnsanlar vardır, doğarlar büyürler ölürler ama fark edilmez insanlar vardır, Mustafa Kemal Güneşdoğdu büyüdüğümüz gibi, tüm dünya malının en hayırlı işlerden birine eğitime bağışlar, adını ölümsüz kılar, ardında ruhuna duacı, hayırla anacak nesiller bırakır…Huzur içinde yatın değerli büyüğümüz, mekanınız cennet olsun”
Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran- İletişim Fakültesi Dekanı

“Yalnızca yaşamı değil, ölümü de gıpta edilecek türdendi. ‘Mekânı Cennet olsun’
Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz – İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı
            “Gönüllü eğitim neferi ve çok mütevazi bir insandı. Tanışma şansı bulduğum, hoşsohbet,  güler yüzlü, morali bir yüksek, pozitif bir insandı.”
Doç. Dr. Onur Bekiroğlu

“Mustafa Amca yaptıklarıyla ve yüce gönüllüğünün ardındaki fikri yansıtan şu sözleriyle andıkça yaşamımı yeniden gözden geçirmeme neden olan değerli bir insandı: ‘Bu dünyaya nasıl geldiysem öyle gitmek istiyorum; dünyevi yüklerden arınmış olarak…”
Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan

“Türk gençlerinin eğitimine gönül vermiş değerli insan ‘Nur içinde yatsın’”
 Uzm. Nursel Bolat

“Eğitim camiasına adını büyük harflerle yazdıran ve yaptıklarıyla gönüllerde iz bırakan değerli büyüğümüz, Mustafa Kemal Güneşdoğdu’ya Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim”
Öğr. Gör. Emine Ceng

“Hayatı boyunca eğitime destek vermiş, mümtaz bir şahsiyet olan Sayın Mustafa Kemal Güneşdoğdu’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim.”
Öğr. Gör. Abdulkerim Turkaya

“Eğitime yaptığı sonsuz katkılarla, kendi ışığıyla etrafını aydınlatan değerli, büyüğümüz Mustafa Kemal Güneşdoğdu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim. Hepimizin başı sağ olsun.”
Arş. Gör. Cansu Mayadağlı

“Fakültede işe başladığımdan bu yana, birçok olanağı fakültemize sağlamış olduğunu bildiğim ve şahsen tanışma fırsatı bulduğum bu güzel insanın derin üzüntü duymaktayım. Sevenlerine baş sağlığı dilerim. “
Arş. Gör. Filiz Erdoğan Tuğran

“Fakültemize olan katkıları için çok teşekkür ederiz. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.”
Arş. Gör. Uğur Kılınç

“Eğitime olan katkısı ve yaşam enerjisi ile bizlere örnek olan, her daim gülen yüzüyle anacağımız değerli Mustafa Kemal Güneşdoğdu’ya Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.”
 Arş. Gör. Gülten Arslantürk

"Mustafa Amca Ardında Ruhuna Duacı Seni Hep Hayırla Anacak Bir Nesil Bıraktın; Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun"
İsa Ergin