Hayattan Kareler-4 Fotoğraf Sergisi

Yazar: | Tarih: 10 Mayıs 2018

“Hayattan Kareler-4” fotoğraf sergisinin dördüncüsü Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi’nde fotoğraf tutkunlarıyla buluştu. Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen “Hayattan Kareler-4” fotoğraf sergisi fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal OMÜ Rektör Danışmanı ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu Basın Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya Radyo Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çakın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Yılmaz Yeni Medya ve İletişim Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nur Erdem öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını yapan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan “Fotoğraf sergisinin geleneksel hale gelmesi öğrenciler için motive edici. Katılım sağlayan tüm konuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Sergide Fotoğrafçılık Topluluğundan 13 öğrencinin kadrajına takılan fotoğraflar yer alıyor.