Televizyon Yayıncılığı Semineri Düzenlendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü tarafından başlatılan Çarşamba İletişim Toplantıları kapsamında 'Televizyon Yayıncılığında Yeni Gelişmeler' adlı seminer düzenlendi.
OMÜ İletişim Fakültesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu  Kampüsü  Televizyon Stüdyosu'nda İstanbul AVKOM Teknoloji  Proje Yönetici  Suat Yeşilyurt'un 22 Kasım 2016 Salı Günü   verdiği  seminere iletişim fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Suat Yeşilyurt, Televizyon Yayıncılığında Yeni gelişmeler” konulu seminerinde,  dünyadaki  televizyon alanında yaşanan dijitalleşmeyi uygulamalı olarak anlattı. Yeşilyurt; Son dönemde teknolojide yaşanan gelişmelerle birlikte ülkemizde de televizyon yayıncılığında dijitalleşmenin yansımalarının yoğun bir şekilde görüldüğünü söyledi. Televizyon yayıncılığında sektörün yaşanan hızlı değişime vurgu yapan Yeşilyurt, öğrencilere bu alanda başarılı olabilmenin temel şartının sektörü yakından takip etmek gerektiğini ve bunun için de gece gündüz demeden çalışmak gerektiğini dile getirdi.