Samsun Teknopark Metaverse Etkinliği

Samsun Teknopark'ın katkılarıyla 5 Aralık 2022 Pazartesi günü 09:30-16:30 saatleri arasında, alanında uzman konuşmacıların katılacağı Metaverse Etkinliği düzenlenecektir. Panel, üniversitemiz Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz için Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünden saat 08:45’te servis hareket edecektir. Servisi kullanmak isteyen öğrencilerimizin 2 Aralık Cuma günü 17:00'a kadar katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılım formu için tıklayınız.

Metaverse nedir?

Metaverse ile bizleri nasıl bir gelecek bekliyor?

Sanal evrenin imkanlarından nasıl faydalanabiliriz?

Geleceğimizin kaçınılmaz evrildiği Metaverse'de yer almaya hazır mısınız?

Gün boyu sürecek etkinlikte çeşitli gösterilere, sunumlara ve yarışmalara da yer verilecektir.

Konuşmacılar: Türkiye Metaverse Platformu Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Blackshain & Metaverse Akademi Kurucusu Devrim Danyal, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Doç. Dr. Pınar Çağlayan Aksoy

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi İsmail İşeri

Tarih: 5 Aralık 2022