2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Vize Sınav Programları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Vize Sınav Programları aşağıdadır:

Gazetecilik Bölümü Vize Sınav Programı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (NÖ) Vize Sınav Programı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (İÖ) Vize Sınav Programı

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Vize Sınav Programı

İletişim ve Tasarımı Bölümü Vize Sınav Programı

Sosyal Seçmeli Dersler Sınav Tarih ve Saatleri

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Türk Dili derslerinin vize sınavları 2-3-4-5 Mayıs 2023 tarihinde saat 17:00-21:00 saatleri arasında online yapılacaktır. Öğrencilerimiz sınavlara sinav.omu.edu.tr adresinden gireceklerdir. Öğrenciler hangi oturumda sınava gireceklerini sınavdan bir hafta önce sisteme girerek öğrenebileceklerdir.

Fakülteniz bölüm/programları bahar dönemi müfredatında yer alan YDİ114 Yabancı Dil II ve YDİ214 İleri İngilizce II derslerinin ara sınavı 03.05.2023 tarihinde 17:00-21:00 saatleri arasında Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) aracılığıyla sinav.omu.edu.tr adresinden 4 oturum halinde yapılacaktır. Öğrenciler hangi oturumda sınava gireceklerini sınavdan bir hafta önce sisteme girerek öğrenebileceklerdir.