GÜNCEL ! 2023-2024 Bahar Yarıyılı Ders Programları

Güncel (27.02.2024 itibariyle güncellenmiştir)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (Normal Öğretim) Ders Programı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (İkinci Öğretim) Ders Programı

Gazetecilik Bölümü Ders Programı

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Ders Programı

İletişim ve Tasarımı Bölümü Ders Programı

İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı

Radyo Televizyon ve Sinema Yüksek Lisans Programı

Ders kayıt işlemlerinde dikkat edilecek hususlar:

• İki şubeye ayrılan derslerde (İLET108, İLET110, İLET 308, İLET310, GZT102, GZT206, GZT210, GZT308, GZT408) öğrenci numarasının sonu tek sayı olanlar ders kodu.1 (Örn. GZT408.1), çift olanlar ise ders kodu.2 (Örn. GZT408.2) kodlu dersi seçmelidir.

• Kayıt sürecinde üniversite ve fakülte web sitesindeki duyuruların takip edilmesi ve danışman ile iletişim halinde olunması oldukça önemlidir.

• Kayıt sürecinde derslerinizi taslakta bırakmayınız, danışman incelemeye gönderdiğinizden emin olunuz.

• Ders kayıt döneminde (Akademik Takvim: https://oidb.omu.edu.tr/akademik-takvimler/) kesin kaydınızın yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz.