6. Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleştirildi

Fakültemizin 6. Dönem mezuniyeti Üniversitemiz Rektörlüğü ve Çarşamba Belediyesi’nin büyük destekleri ve Ladik Akdağ Doğal Kaynak Suyu'n katkılarıyla 28 Haziran'da gerçekleştirildi.

190 öğrencimizin kep attığı törenimizi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Tahsin Keçeligil,   İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı İbrahim Serbestoğlu, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Ak, Terme Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve davetliler onurlandırdı.

Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimize; Zeliha Nur Akın (Birinci), Sabrıje Islamı (ikinci) ve Sümeyya Tursunoğlu (üçüncü), ödül ve başarı belgeleri protokol tarafından takdim edildi.

Mezuniyet Törenimiz hakkında ayrıntılı bilgi için Genç İfade sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraf: Mehmet Çakır