Genç Merkür İletişim Programı

Sosyal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanlığı, genç iletişimciler arasında farklı temas noktaları oluşturarak değişen dünyayı medya gözüyle doğru okuyabilen, yeni iletişim teknolojilerinin farkında, yaratıcı olan ve yarattıklarını başkalarına ilgi çekici biçimde aktarabilen, kamu dilinin kullanımıyla ilgili fikir sahibi olmak isteyen genç iletişimcilerin kapasitelerini geliştirmek için "Genç Merkür İletişim Programı" düzenlemektedir.

Genç Merkür İletişim Programı'nın birincisi, 31 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 34 İletişim fakültesi öğrencisi ve 22 konuşmacının katılımıyla gerçekleştiridi. Kampa katılan genç öğrencilere sosyal medya, dijital medya, etkili konuşma teknikleri, dijital içerik üretimi, etkili sosyal medya kullanımı, Google ADS, SEO, mesleğin bilinmeyenleri ve iletişim alanında girişimcilik gibi konularda kapasite geliştirici motivasyon konuşmaları ve oturumlar tasarlandı. Kamp boyunca gençler, yaratıcılıklarının farkında varmaları, yarattıklarını sunabilmeleri için teşvik edildi.

5-11 Eylül 2022 tarihleri arasında "Genç Merkür İletişim Programı"nın ikincisi planlanmaktadır. Fakültemiz de programın ikinci ayağına dahil edilmiştir. Programa başvurular 30 Mayıs-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 23 Mayıs 2022 tarihinde, fakültemizde, programa ilişkin detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.