2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2. Öğretim %10'luk Başarı Listesi

Fakülte Yönetim Kurulunda yapılan görüşme sonucunda, 2547 sayılı kanunun 46. maddesi h fıkrası hükmünce, hazırlık sınıfı hariç, bulundukları bölümde her bir dönem için belirlenen asgari derslerden başarılı olan ve bu dersleri alan öğrencilerin başarı ortalamalarına göre dönem sonu itibariyle yapılacak sıralamada ilk %10'a giren ikinci öğretim öğrencilerimizin, bir sonraki dönemde birinci öğretim öğrencilerimizin ödeyecekleri öğrenci katkı payı miktarı kadar öğretim ücreti ödemeleri koşuluyla kayıtlarının yenilenmesine, durumun Rektörlük Makamı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na ve ilgililere duyurulmasına oy birliği ile karar verildi. %10'luk başarı dilimine giren öğrencilerin listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

%10'luk Başarı Listesi