"Üniversitem Yanımda" Projesi

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerden gelir düzeyi düşük olanlara burs (barınma, beslenme, eğitim) sağlayarak öğrenim hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla, Üniversitemiz Etik ve Sosyal Sorumluluk Öğrenci Topluluğu tarafından 2021 yılı Kasım ayında “Üniversitem Yanımda” isimli bir proje hazırlanmıştır. Bu proje kapsamında üniversitemiz personeli öğrencilerimize destek olmaya davet edilmektedir.

Söz konusu proje 2022-2023 eğitim öğretim döneminde de devam etmektedir. Öğrencilerimize destek vermek isteyen fakültemiz personeli, aşağıda yer alan bağış ve banka talimat formlarını doldurarak saglikkultur@omu.edu.tr adresine gönderebilirler veya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edebilirler. Ayrıca isteyenler, doğrudan Yapı Kredi Bankası Üniversite Şubesi TR54 00067010 0000 0079 3190 33 numaralı proje hesabına proje yürürlük bitimi süresine kadar (15/06/2023) istedikleri miktarda havale yaparak da katkıda bulunabilirler.

Bağış Formu

Banka Talimat Formu