Yurt Staj Programı - Kış Dönemi

Anadolu Ajansı bünyesindeki **14 bölge müdürlüğünde* değerlendirilmek üzere “Stajyer Muhabir**” kabulü yapılacaktır.

Stajyerler, staj süreleri boyunca AA'nın iş süreçlerini ilk elden tecrübe edecek ve Anadolu Ajansı çatısı altında, yurdun farklı bölgelerinde staj yapabilme ve ajans haberciliği alanında deneyim kazanma imkanı bulacaktır.

Genel Nitelikler:

• Lisans eğitiminde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak

• Zorunlu staj belgesine sahip olmak (Öğrencinin zorunlu staj kapsamında olduğuna dair okuldan alınacak onaylı yazı başvuru aşamasında sisteme yüklenmelidir. Onaylı olmayan evraklar ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.)

• 2.75 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olmak (Onaylı not belgesi sisteme yüklenmelidir. Resmi olmayan transkriptler ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak olup e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.)

• Ankara ve İstanbul şehirleri dışında bir üniversitede okuyor olmak.

• Daha önce Anadolu Ajansında staj yapmamış olmak

Sorularınız için staj@aa.com.tr e-posta adresinden bize yazabilir, LinkedIn ve Instagram sayfalarımızdan duyurularımızı takip edebilirsiniz.

Başarılar!

*: Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Van.

İLANA BAŞVUR