İletişim Fakültesi Hatıra Ormanı

Yazar: kevser.akyoloktan | Tarih: 26 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencileri “Toplumsal Sorumluluk Projesi” dersi kapsamında Çarşamba Belediyesi ve İletişim Fakültesi öğrenci temsilciliği iş birliğiyle hatıra ormanı oluşturmak amacıyla ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Çarşamba Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi’nden Edebiyatçı Prof. Dr. Layli Ükübayeva, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan, Radyo Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın, Senarist-Yönetmen Bekbolat Aydaraliyev ve İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Haberin detayları için tıklayınız.