Soğuk Havada Sıcak Yardım Eli

Yazar: kevser.akyoloktan | Tarih: 26 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri, İstanbul Fikirtepe’de yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için harekete geçti.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Arş. Gör. Dr. Gülten Arslantürk’ün yürüttüğü Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında “Soğuk Havada Sıcak Yardım Eli” sloganı ile harekete geçen öğrenciler, İstanbul’un Fikirtepe semtinde yaşayan maddi durumu elverişli olmayan ailelere gıda ve erzak yardımı için bir proje başlattı. Koronavirüs nedeniyle ailelerin bu dönemde daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu belirten öğrenciler öncelikle ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. Öğrenciler, 10 aileye 9 farklı şehirden (Kastamonu, Ordu, Giresun Trabzon, Samsun, Amasya, İstanbul, Şırnak ve Kahramanmaraş) toplamda 10 koli gıda ve erzak yardımı topladı.

Haberin detayları için tıklayınız.